Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Fira FT 2018

19 abril, 2018

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

One event on 20 abril, 2018 at 00:00

One event on 21 abril, 2018 at 00:00

Dins del nostre estand durant la fira FT 2018 farem aquestes activitats:

Els dies 19 i 20 d’abril de 11.00h a 13.00h s’organitzaran 4 tallers per estimular la creativitat d’una hora de durada cadascun per un grup de 16 nois/es per taller.

Concretament, el taller es diu “Potencia la teva creativitat” a càrrec de Laia Martínez de Ingenia Moments, apassionada d’Internet, els esdeveniments i el networking.

Altres activitats que GLOBALLEIDA ha proposat durant aquests dies de la Fira són l’exposició, Idea, Projecte, Realitat. Tot comença amb la teva idea, amb la que es donen a conèixer els serveis que ofereix el Consorci GLOBALLEIDA i les accions que es porten a terme per desenvolupar una idea de negoci.

 Tots els joves que visitin l’estand tindran l’oportunitat d’inscriure’s per fer el test de l’emprenedoria o el del talent, i rebre els resultats en el mateix moment i per correu electrònic amb el que es defineix el seu perfil professional.

A més s’organitzaran aquestes dues xerrades a la Sala de conferències del pavelló 4 de Fira de Lleida:

  • Divendres 20 d’abril de 10.00 a 11.00h . Concurs “3,2,1…Acció: Entrena les teves competències”: Posa a prova els teus coneixements sobre les tendències actual del mercat de treball i descobreix les competències més cercades per les empreses de la mà de Fran Rojas, educador social i promotor de l’educació i la formació en clau d’humor.

Divendres 20 d’abril de 11.00 a 12.30h. Taller-Inspiració: Consciència i creativitat a l’hora d’escollir el meu futur professional. En aquest taller es reflexionarà sobre la vida, la feina, el treball i el temps. A través de la creativitat, es farà una nova mirada a l‘entorn actual i futur del jovent i es treballarà l’empoderament interior cap a uns objectius professionals alineats als seus talents. Dinamitzadora: Raquel Cánovas.

Detalls

Data:
19 abril, 2018
Esdeveniment Category:

Organitzador

GLOBALLEIDA
Telèfon:
973 725 522
Correu electrònic:
globalleida@globalleida.org
Web:
www.globalleida.org

Recinte

Fira de Lleida
Av. de Victoriano Muñoz
Lleida, Lleida 25001 España
+ Mapa de Google
Share This