Amb diferents accions formatives organitzades a Torrefarrera, Almenar, Les Borges Blanques, La Seu d’Urgell, Alfarràs i Lleida han estat la seu

Aquesta setmana dins les activitats proposades en el catàleg EmForma, al Cei Torrefarrera s’ha impartit una càpsula formativa sobre Com fer un pla de comunicació d’èxit per a emprenedors i pimes a càrrec d’Eduard Cristobal. Al Cei Almenar la càpsula formativa ha estat, Linkedin per a professionals i empreses . I al Cei Les Borges Blanques Estratègies per a triomfar a Instagram, a càrrec de Dovi Vausk. També al Cei La Seu d’Urgell s’ha impartit l’última sessió de Dijous emprenedors: Design thinking: la nova metodologia per crear models de negoci i start-ups, i al Cei Tàrrega Mind-fulness: ment calmada en el treball per aconseguir millors resultats a càrrec Marco Yagüe.

Pel que fa a les activitats proposades en el programa E2,Escola d’Emprenedors  pel foment de l’emprenedoria aquesta setmana a l’INS Manuel de Pedrolo de Tàrrega s’ha organitzat el Taller Com tenir una idea emprenedora a càrrec de la formadora Ana Campos adreçat a dos grups de 25 alumnes de 4rt d’ESO.

Tanmateix a l’Escola Agrària d’Alfarràs s’ha organitzat per dos grups de 25 alumnes de CFGS, el Taller del Pla d’Empresa part II. Com dur a la realitat la nostra idea i Taller del Pla d’Empresa part III. El Pla econòmic i financer. I  a l’Escola del Treball s’ha impartit el Taller de Lideratge i Gestió d’equips, a càrrec de  David Jorba.