Reempresa

imatge1_0.png

imatge2.jpg

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent (cedent), comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. Així, aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació.

 

imatge3.jpgEn resum, Reempresa és l’adquisició d’una empresa existent, en funcionament, és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional. Quan s’estructura el procés de Reempresa, es mantenen tots els actius de l’empresa, de manera que aquesta continua funcionant, es mantenen els llocs de treball, les instal·lacions els clients, i els proveïdors i es dóna valor a tota la història, especialment a l’esforç en la creació i el creixement de l’empresa.

 

imatge4_0.jpg

L’objectiu de Reempresa és evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament i per salvaguardar els llocs de treball, donant valor a l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

En resum, GLOBALleida dinamitzarà i captarà oferta i demanda de les potencials persones cedents i reempreenedors i les canalitzarà al Centre de Reempresa de Catalunya.

 

 

 

Per a més informació contacta amb nosaltres a:

GLOBALleida - Punt d’Atenció Reempresa  - Avinguda de Tortosa 2,  25005 Lleida

T +34 973 72 55 22

Lidia Mor – Coordinadora Reempresa 

lmor@globalleida.org

o visita el web: www.reempresa.org