Esteu aquí

Notícies


18.09.14

El CEEILLEIDA, reprèn l’espai que va iniciar la temporada passada amb l’objectiu de fomentar i facilitar un escenari per compartir coneixements i experiències, contribuint a sumar sinergies, amb la una  xerrada que porta per títol, “El fracàs no existeix”

16.09.14

La Fundació CEEILLEIDA signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament  d’ Almenar el que suposa el divuitè centre empresarial què, es suma a la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores que gestiona GLOBALleida.  
GEMMA BIOMASS KM0, primera empresa instal·lada en el centre

16.07.14

"Coneix el model cooperatiu com a fórmula empresarial per desenvolupar les teves activitats"
 
·         Més de una vintena d’assistents interessats en el model cooperatiu com a oportunitat per rellançar una activitat econòmica preexistent. 
 
GLOBALleida, ha organitzat un curs, "Coneix el model cooperatiu com a fórmula empresarial per desenvolupar les teves activitats", amb l'objectiu de donar a conèixer la fórmula empresarial cooperativa, els seus avantatges i les possibilitats que ofereix pel que fa al seu potencial i competitivitat entre projectes associatius i empresarials .
La finalitat de la jornada adreçada a entitats o grups que volen iniciar una activitat econòmica empresarial, i entitats que s'estan plantejant una modificació de la forma jurídica de la seva organització, ha estat presentar el model cooperatiu com a oportunitat per rellançar una activitat econòmica preexistent.
Aquest curs  ha tingut lloc avui 16 de juliol  al PCiTAL en el  Centre d’Iniciatives Empresarials Ed.23A, al que han assistit 20 participants, compte amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació.
 
Lleida, 16 de juliol de 2014