Prop de 200 assistents a les sessions formatives organitzades en el conjunt del territori

Les activitats formatives proposades en el catàleg “EmForma” estan adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats de gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana en les activitats proposades en el programa E2, Escola d’Emprenedors per fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del sistema educatiu mitjançant accions i activitats adreçades a l’alumnat i personal docent han participat un total de 120 alumnes. A l’INS Costafreda de Tàrrega, s’ha impartit  el Taller Com tenir una idea emprenedora, a un grup de 40 alumnes de 1r del Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Al Centre de Formació Professional a distància i presencial, Ilerda, s’ha impartit el Taller Pla d’Empresa Part I. D’on sorgeixen les idees de negoci, a un grup de 24 alumnes del Cicle Formatiu de grau Superior Higiene Bucodental. També a l’Escola del Treball s’ha impartit  un Taller d’habilitats comunicatives i un Taller de creativitat en els que han participat 35 i 21 alumnes de 1r de CFGS respectivament.

Pel que fa a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, formació d’orientació professional dirigida a persones que estan en procés de cerca activa,  al Consell Comarcal del Solsonès s’ha impartit una sessió formativa sobre “El Personal Branding” , en la que s’ha treballat el lideratge personal i com millorar la imatge personal i professional.  Al Cei Almenar, la sessió formativa ha estat orientada a preparar les  Entrevistes de feina. Tanmateix a Comunitat de Municipis del Segrià Sec, la proposta ha estat, “Actitud positiva = Resultats positius”, els participants han treballat l’actitud i aptitud. Estratègies per mantenir l’optimisme. Créixer davant les dificultats. La resiliència, l’optimisme i l’humor com a fortaleses personals i professionals. I les eines per cultivar el benestar emocional en el dia a dia. I a l’IMO Lleida a càrrec de Ferran González, Coach ACC (ICF member) especialista en Reorientación Profesional s’ha impartit la sessió formativa “Una visió 360º de l’entrevista de selecció”, en la qual, els assistents han pogut conèixer els factors que depenen directament d’ells en una entrevista i la importància de l’actitud del candidat

Les càpsules formatives d’aquesta setmana orientades a millorar la gestió de l’empresa proposades en el catàleg EmForma, s’han impartit al CEI Tàrrega “La Gestió del canvi a les empreses”, al Cei Cervera “Els Conceptes bàsics de gestió de les finances i la tresoreria” i al Viver FP “Crea i gestiona la teva web o botiga virtual amb WordPress”