Actualitat

Inici > News

A càrrec d’Antonio Benavides, inspector de treball de Barcelona amb més de 50 assistents interessats en aquesta temàtica.

Pallars Actiu i el Cei Pallars Jussà en col·laboració amb GLOBALleida, van organitzar ahir a Tremp, una jornada informativa en la que es van analitzar les mesures més destacades de la nova llei d’autònoms.

13/12/17

Diferents entitats financeres han donat a conèixer els productes financers  més adients per a Pimes i autònoms

El Cei Balaguer ha acollit la jornada formativa “Finançament per a empreses rural”. Aquesta tenia com a finalitat apropar les empreses rurals a les noves fonts de finançament bancari, així com conèixer els productes financers més adequats per a PIMES i autònoms.

12/12/17

A través del catàleg EmForma dissenyat per GLOBALleida oferim formació especialitzada en diferents àmbits amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació.

01/12/17

La posada en marxa del programa Reempresa, en col·laboració amb el Consorci GLOBALleida i a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals del territori, ha permès el traspàs de 21 empreses, el manteniment de més de 30 llocs de treball,  més de 705.000 € d’inversió induïda, 58 ofertes de cessió i l’atenció i acompanyament de 93 potencials reemprenedors.

01/12/17

Pàgines