Actualitat

Inici > News

Premis Europeus de Promoció Econòmica, EEPA 2017.

GLOBALleida com a punt oficial d’aquest programa a Lleida treballa en xarxa amb els diferents Consells Comarcals de la província.

05/10/17

Aquest setembre han retornat les activitats formatives proposades en el catàleg EmForma pel segon semestre 2017

Un catàleg impulsat per GLOBLleida amb una oferta formativa per dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Aquest mes de setembre l’activitat formativa proposada en el catàleg EmForma pel segon semestre s’ha iniciat a diferents punts del territori.

02/10/17

Fabra Formació, Akis Research, Agrosolucions Ponent, Blueindic, EFICIÈNCIA I CREACIÓ, AM Domotics, Nearcrumbs, INTECH3D, Safrà del Montsec i Click & Brew.

 

30/09/17

Una desena d’empreses emergents de diferents centres empresarials del territori donen   a conèixer els seus productes i serveis, en el decurs de la 63ª edició de la Fira de Sant Miquel, del 28  al 1 d’octubre al Pavelló3.

Empreses especialitzades en la impressió en 3D, en la fabricació de cervesa artesana, la domòtica o el cultiu del safrà amb certificat de puresa i qualitat, són algunes de les empreses que comparteixen espai en aquesta edició. 

28/09/17

Pàgines