Autolideratge i comunicació per a persones emprenedores

La comunicació és un aparador del nostre negoci i de la nostra marca personal.

GLOBALLEIDA, dins  l’àrea d’emprenedoria ha organitzat el  curs  Autolideratge i comunicació per a persones emprenedores, adreçat a empreses de recent creació, autònoms i professionals,  amb l’objectiu  d’aprendre els conceptes bàsics de la comunicació, ja què , el què comuniquem és finalment un aparador del nostre negoci i de la nostra marca personal. Amb les tècniques adequades obtenim una comunicació eficaç  i mantenim la nostra  autenticitat.

Des de GLOBALLEIDA, continuem apostant per accions formatives en format de coaching que estan tenint tant bona acollida entre els assistents. Aquest curs  dona continuïtat al curs “coaching per a persones emprenedores: el camí cap a l’eficàcia personal i professional”  (1a edició a l’abril i 2a edició al maig).

Els alumnes que han  assistit a aquest curs  han manifestat què el fet de  trobar-se en un procés de canvi personal i/o professional, ha fet que   valorin molt positivament aquest tipus de tallers vivencials on es treballen les  potencialitats socials de la persona des de la reflexió i l’autoconeixement per tal de què l’alumne/a prengui consciència de la seva autoimatge i adquireixi noves habilitats i estratègies comunicatives per crear la seva marca personal.

El curs a càrrec de Maria del Olmo i Oscar Becerril, experts en coaching i socis-fundadors de Tàctica360º s’ha impartit en tres sessions, els dies 2, 7 i 9 d’octubre, al PCiTAL en el  Centre d’Iniciatives Empresarials Ed.23A. Aquest curs amb una durada total de 8 hores compte amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de la Paeria, Rafael Peris, ha estat l’encarregat de lliurar els diplomes que acrediten l’aprofitament del curs.

 

Lleida, 09 d’octubre  de 2014