Formació per millorar i donar suport al desenvolupament personal i empresarial.

Inici > News > Formació per millorar i donar suport al desenvolupament personal i empresarial.
01/12/17

A través del catàleg EmForma dissenyat per GLOBALleida oferim formació especialitzada en diferents àmbits amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses i l’ocupació.

Aquesta setmana al viver d’empreses  CEI Tàrrega de Cal Trepat  s’ha impartit el curs “Adaptació i evolució del comerç de proximitat”, adreçat a petits comerciants i comerç tradicional, amb establiment comercial en funcionament que vulguin potenciar els seus negocis i donar una nova orientació als serveis que presten als seus clients, explorant noves línies de col·laboració amb altres comerços o  tenir  presència a Internet per accedir a nous mercats.

A les instal·lacions del Viver FP Emprèn d’impartit  un nou seminari de sensibilització del foment de l’esperit emprenedor, amb l’objectiu de difondre la cultura empresarial, al que han assistit 31 alumnes que participen en un programa d’inserció laboral de l’IMO.

Pel que fa a les activitats formatives  d’orientació professional, incloses en els  Dimarts feiners,  el Consell Comarcal de la Segarra, ha ofert la càpsula “Què diu el meu contracte laboral?” En la que s’ha donat a conèixer els aspectes legals que afecten una relació laboral entre la persona treballadora i l‘empresa. Tot el que cal saber sobre les diferents modalitats de contractes de treball, el salari, els convenis col·lectius i altres condicions laborals. Amb aquesta formació s’ha donat  la informació necessària que s’ha de tenir en compte abans de signar un contracte laboral.

Tanmateix al Cei de Les Borges Blanques s’ha impartit la càpsula formativa  “Tècniques de comunicació: parla en públic”, que ha tingut com a finalitat aprendre a controlar l’estrès a l’hora de parlar en públic, estructurar una presentació efectiva i aprendre a “llegir” l’audiència i adequar el missatge.

 

Tornar a actualitat