Les activitats formatives del segon semestre en marxa

Inici > News > Les activitats formatives del segon semestre en marxa
02/10/17

Aquest setembre han retornat les activitats formatives proposades en el catàleg EmForma pel segon semestre 2017

Un catàleg impulsat per GLOBLleida amb una oferta formativa per dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit.

Aquest mes de setembre l’activitat formativa proposada en el catàleg EmForma pel segon semestre s’ha iniciat a diferents punts del territori.

Al Ceeilleida la càpsula  formativa Wordpress, amb l’objectiu d’ensenyar a  crear i gestionar una web i blog corporatiu, e-commerce, portfoli i agenda d’esdeveniments.

També s’ha impartit  una càpsula formativa  sobre “Les claus per sortir en les primeres posicions de Google” i Un Taller sobre l’àmbit econòmic, fiscal i jurídic de l’empresa cooperativa.

A Torrefarrera aquest mes de setembre s’ha impartit una càpsula formativa sobre el WhatsApp com a canal de comunicació amb els seus clients.

Per altre banda a  Almatret s’ha impartit una càpsula  dels “10 errors més plausibles en la gestió comercial d’un petit negoci” i la de “Com ser una empresa legalment ordenada”  activitats formatives proposades en cicle dels dimarts feiners.

Imatges relacionades: 
Tornar a actualitat