Presentació del nou catàleg “Activitats d’Emprenedoria a la Formació Professional de les terres de Lleida”

Inici > News > Presentació del nou catàleg “Activitats d’Emprenedoria a la Formació Professional de les terres de Lleida”
05/09/17

Amb la participació de 225 professors de les diferents etapes educatives i la intervenció del Dr. Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv

 

Avui, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL, l’Equip ICE “Implementació de l’Emprenedoria a l’FP” de la Universitat de Lleida, juntament amb els Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Ensenyament i GLOBALleida, han organitzat  la Jornada Emprenedoria i Innovació. Del treball per projectes a la gestió del talent.

 

L’objectiu de la Jornada ha estat donar a conèixer el catàleg  Activitats d’Emprenedoria a la Formació Professional de les terres de Lleida resultat d’un treball de recollida i documentació sobre les activitats d’emprenedoria que actualment es duen a terme als centres d’FP de la demarcació de Lleida i que ha estat elaborat per Dolors Gutiérrez, Teresa Argilés i Lluís Herrera, en col·laboració amb la resta de membres de l’Equip ICE conjuntament amb GLOBALleida

 

En el decurs de la jornada, el Dr. Eli Eisenberg de la Universitat del Tel-Aviv i Director General d’ORT Technology and Science Education Network Israel, guanyador del premi sobre emprenedoria organitzat per la Unió Europea, ha pronunciat la ponència Emprenedoria i innovació, habilitats per a la supervivència dels graduats en FP al segle XXI. També s’ha mostrat, tant la tasca de GLOBALleida com la de  la Càtedra d’Emprenedoria de la UdL i  diverses experiències de centres d’FP de la demarcació que tenen l’emprenedoria com a eix transversal, així com alguns exemples pràctics de diversos joves emprenedors que han creat els seus projectes a partir de la formació rebuda a diferents centres educatius de les terres de Lleida. Un dels exemples ha estat el d’en Joan Folguera, de l’empresa INTECH3D consultoria en impressió 3D instal·lats actualment en el Ceeilleida i que  ha obsequiat al Dr. Eli Eisenberg, amb una reproducció de la Seu Vella en 3D.

 

La Jornada ha comptat amb 225 professors inscrits tant  d’FP com d’Infantil, Primària i Secundària interessat en implementar l’emprenedoria,  ja sigui com a projecte de centre o simplement per dur a terme activitats emprenedores en l’àmbit de les diferents assignatures. La jornada també s’ha adreçat a  empresaris i tècnics d’institucions que promoguin l’esperit emprenedor i estiguin interessats en l’educació dels nostres joves, futurs actors del panorama econòmic lleidatà.

 

L’acte ha estat presidit per la Sra. Neus Vila, Vicerectora d’Estudiantat de la UdL, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, Director dels ST d’Ensenyament a Lleida, i el Sr. Oriol Oró, Conseller Delegat de GLOBALleida, juntament amb el Sr. Nicolau Galdeano, Inspector d’Educació i Coordinador de l’Equip ICE.

Imatges relacionades: 
Tornar a actualitat