EmForma

Inici > Projectes > EmForma
Catàleg de formació empresarial

programa-accions_formatives_banners-01.png

                           

 

 

 

LA PROPOSTA FORMATIVA

 

ÀREA EMPRENEDORIA I EMPRESA

 

DES DE LA IDEA

Si tens una idea, un projecte, o tens interès per emprendre ara o més endavant els DIJOUS EMPRENEDORS són l’espai on despertar l’esperit emprenedor. Es tracta de tres sessions de 2h cadascuna on es tracten tres àmbits essencials, la Idea, la Persona i la Gestió.

Si després d’aquestes sessions vols convertir el teu projecte en una empresa o si ja tenies clar la teva intenció de fer-ho, al TALLER PLA D’EMPRESA t’acompanyarem en el procés d’elaboració del teu Pla d’empresa mitjançant tres sessions col·lectives de 3h cadascuna i una tutoria individual de 3 hores.

 

FINS LA CONSOLIDACIÓ

Si la teva empresa vol ser més competitiva, vol consolidar-se, vol créixer, tenim tres PROGRAMES DE CREIXEMENT I CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL.

· T’acompanyem per autònoms i micropimes que volen consolidar-se.

· Pla Embarca per Start Up’s amb gran potencial de creixement.

· GR Pime per Pimes que volen millorar la seva competitivitat i preparar-se per innovar o internacionalitzar-se.

I, si volem estar assabentats de les novetats i oportunitats financeres podeu comptar amb els DIVENDRES DE FINANÇAMENT, i les rondes de finançament on facilitem el contacte entre entitats financeres i empreses que cerquen opcions de finançament.

 

PER ESTAR ACTUALITZAT

Disposem de les CÀPSULES FORMATIVES adreçades a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms o professionals. Sessions de 2h a 8h per conèixer les darreres novetats en els diferents àmbits de gestió de l’empresa, en innovació, internacionalització, eines 2.0, etc. o treballar les habilitats personals i professionals a través de tallers pràctics i vivencials.

 

ÀREA TALENT I OCUPACIÓ

 

DIMARTS FEINERS sessions d’orientació professional de curta durada on es treballen aspectes claus per a buscar feina i entrenar les habilitats professionals adaptades a les necessitats

de les persones en procés de recerca i/o millora de feina de la província de Lleida.

 

1r Semestre 2017