EmForma

Inici > Projectes > EmForma
Formació empresarial

emforma.png

En l’intent de millora constant de GLOBALleida i l’estructuració més eficient de les seves accions, us fem a mà la nova forma de funcionament pels temes de formació de la Xarxa de CEIs gestionada per GLOBALleida.

Per homogeneïtzar l’oferta i fer-la més assequible als tècnics i responsables que escullen les formacions arreu del territori, s’ha dissenyat un formulari per cada acció formativa per poder establir una oferta amplia, clara i organitzada de la formació.

Per tal que les vostres formacions puguin ser incloses en aquesta nova metodologia, us adjuntem el formulari a omplir per cada una de les càpsules formatives que vulgueu oferir  - màxim 5 - per a tot l’any 2017, tant les habituals que veniu impartint com de noves que vulgueu presentar. És a dir, si ja en vàreu enviar per al 2016 cal tornar a enviar les que vulgueu presentar pel 2017; amb un màxim de 5.

 

Metodologia:

 

  • Cada càpsula formativa en un document individual.
  • La remuneració de les formacions és de 75 euros/hora formativa més quilometratge.
  • Com veureu al formulari les formacions poden ser de 2, 4 o més hores segons considereu. Es poden marcar diverses opcions segons es pugin adaptar les sessions.
  • El termini màxim per presentar les sol·licituds de formació és el 4 de novembre de 2016.

     

    Podeu enviar els vostres formularis a:  emforma@globalleida.org

     

 

 

 

 

Documents relacionats