Erasmus per a Joves Emprenedors

Inici > Projectes > Erasmus per a Joves Emprenedors
Programa d'intercanvi de coneixements i experiències entre una persona emprenedora novell i un empresari experimentat d’una PIME

El passat 6 de febrer de 2014 GLOBALleida va signar un conveni de col∙laboració amb la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa per a la difusió del programa europeu “Erasmus for Young Entrepreneurs”.

En el marc d’aquest conveni, GLOBALleida actua com a punt d’informació a les Terres de Lleida del programa, en coordinació amb la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, organització intermediària del Programa (gestora del programa i de les beques).

 

El programa es basa en l’intercanvi de coneixements i experiències entre una persona emprenedora novell, d’una banda, i un empresari experimentat d’una PIME, l’anomenat empresari d’acollida, d’una altra, amb l’objectiu de potenciar l’esperit empresarial, la internacionalització i la competitivitat.

Aquest intercanvi permetrà a les persones emprenedores novells adquirir les habilitats necessàries per dirigir una petita o mitjana empresa. I les empreses d’acollida es beneficiaran d’una nova perspectiva sobre el seu negoci i adquiriran l’oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats.

 

Participants:

‐ Persona emprenedora que planegi iniciar un projecte empresarial, i que compti amb un pla d’empresa viable, o bé que ja hagi iniciat el seu projecte recentment (en els darrers tres anys).

‐ Persones empresàries (PIMEs amb més de 3 anys) que volen transmetre la seva experiència en qualsevol sector empresarial que actuaran d’empreses d’acollida pels emprenedors novells.

 

El període d’intercanvi serà d’entre un mínim d’1 mes i un màxim de 6 mesos, que es poden fer de manera continuada o fraccionada dins d’un període de 12 mesos.

 

És un programa finançat per la Unió Europea. Podeu consultar el web del programa a:

http://www.erasmus‐entrepreneurs.eu/

Demana'ns més informació