Pla d'empresa Online

Inici > Projectes > Pla d'empresa Online
Aplicació en línia que permet la realització del pla d’empresa a distància a les persones emprenedores

La importància d’un pla d’empresa

“Durant les batalles t’adones que els plans són inservibles, però fer plans és indispensable”.
Aquesta cita, de Dwight Eisenhower, exemplifica perfectament la importància de fer un bon Pla d’Empresa.

Què es el Pla d’Empresa?

El Pla d'Empresa és l'eina que recull tota la informació relativa al projecte empresarial que voleu endegar. És el punt de partida per a la creació de l’empresa que us ajudarà a tenir en compte els elements rellevants, els recursos necessaris i les accions que cal considerar perquè l’empresa funcioni, fet que us permetrà disminuir i tenir controlats els riscos a l’hora de desenvolupar el vostre projecte empresarial.

La utilitat del Pla d'Empresa és doble:

  • Internament, obliga als promotors del projecte a estudiar la viabilitat de la seva aventura empresarial amb uns mínims de coherència, eficiència, rigor i possibilitat d'èxit.
  • Externament, és una esplèndida carta de presentació del projecte a tercers servint com a suport a l'hora de sol·licitar o cercar finançament aliè, nous socis, contactar amb proveïdors, administracions, etc.

 

Com et podem ajudar?

GLOBALleida posa al teu abast un equip tècnic d’assessors per a que el teu projecte es converteixi en realitat a través d’assessorament especialitzat i personalitzat, així com suport per a la realització del pla d'empresa.      

A més, disposem d’una eina per realitzar on-line el Pla d'Empresa, que es complementa presencialment a GLOBALleida amb l'assessorament per part de l’equip tècnic d’assessors en creació d'empreses que validarà i analitzarà la viabilitat del pla d'empresa elaborat.

 

Com accedir a la plataforma?

Es pot accedir a la plataforma després d’una primera visita presencial a la nostra entitat on et facilitarem la informació de com accedir-hi i et registrarem.

Demana cita prèvia al telèfon 973-725522 o per correu a globalleida@globalleida.org.

Si ja estàs registrat/da, ja pots accedir a l’eina ficant la teva clau d’usuari i contrasenya.

 

 

 

 

 

Demana'ns més informació

Documents relacionats

Enllaços addicionals