XARXA DE CENTRES D’EMPRESES INNOVADORES

Inici > Projectes > XARXA DE CENTRES D’EMPRESES INNOVADORES
16 centres repartits pel territori lleidatà. Més de 150 espais a disposició de les persones emprenedores

GLOBALleida és un ens de consens entre la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida i les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega amb un objectiu comú: projectar i fer créixer econòmicament i social la demarcació de Lleida.

Per assolir aquest objectiu GLOBALleida, mitjançant la seva Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores, dóna suport a les noves iniciatives emprenedores que sorgeixen a la demarcació de Lleida i que suposen una innovació o diversificació del teixit empresarial lleidatà.

El centres que formen part de la Xarxa són un pol d’excel·lència empresarial i un punt de trobada on es promou la innovació com a factor clau de competitivitat i la creació de llocs de treball de qualitat.

La finalitat de la Xarxa és facilitar l’inici de les noves activitats empresarials en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació posant a la seva disposició infraestructures i serveis d’acompanyament a la creació d’empreses.

 

INFRAESTRUCTURES

La Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de GLOBALleida compta amb:

Aquests espais van dels 15 als 125 m2, claus en mà i totalment condicionats a fi que les persones emprenedores puguin iniciar de forma immediata la seva activitat.

En general, l’estada màxima als centres és de 3 anys i tenen una política de preus en condicions força avantatjoses.

Compten amb els serveis de:

- Recepció

- Neteja

- Climatització

- Sala multimèdia per a conferències, demostracions, formació, etc.

- Sales de reunions

- Espais comuns (àrea de descans i zona office)

- Seguretat

- Zona d’aparcament

- Alguns centres també disposen d’espais de pre-incubació durant el temps que les persones emprenedores realitzen el seu pla d’empresa.

 

SERVEIS

Als seus centres, la Xarxa ofereix:

 

USUARIS

S’adreça a persones emprenedores amb projectes empresarials que compleixin els següents requisits: