Quina és la meva proposta de valor? Com l’explico? En definitiva: Què necessita escoltar el meu client per comprar-me?, és la temàtica que ha impartit

Les empreses participants en els programes T’acompanyem i Lleida StartUp de GLOBALLEIDA han assistit a la segona formació grupal que preveu el programa. Quina és la meva proposta de valor? Com l’explico? En definitiva: Què necessita escoltar el meu client per comprar-me? ha estat la temàtica que s’ha abordat avui, amb l’objectiu de conèixer el discurs de venda de cada una de les persones participants i poder construir un argumentari posant el focus en el client.

Una sessió formativa impartida per la mentora d’empreses i fundadora de Barcelona Mentoring, Yolanda Tarango Julián.

L’objectiu dels programes de creixement empresarial T’ACOMPANYEM i Lleida StartUp és que les companyies participants millorin el seu model de negoci, incrementin la seva facturació, trobin finançament, avancin en els seus processos de gestió i creïn llocs de treball, entre altres. En aquesta edició 2021 participen 15 projectes empresarials dels sectors serveis, agroindústria, Salut, TIC i tecnologia aplicada a l’agricultura.