Propostes formatives per fomentar l’emprenedoria i la millora personal i professional

2019.06.28 Aquesta setmana al CEEILLEIDA  s’ha impartit la càpsula formativa sobre el, Desenvolupament d’habilitats i tècniques de venda per a emprenedors, amb l’objectiu de crear, desenvolupar i potenciar les habilitats dels emprenedors dins de l’àrea comercial, i especialment, en l’àmbit de relació amb els clients, a càrrec de Luis Francisco Casado, Soci director de Marketing Gabinet. Consultor, formador, coach & mentor i professor universitari.

A Pont de Suert, l’economista Mavi Rodríguez ha impartit una sessió formativa sobre, Les Novetats en el règim especial de treballadors autònoms, adreçada a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació, autònoms i professionals. Una sessió formativa en la que els participants han pogut conèixer   els principals aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de donar-se d’alta com autònom/a, bonificacions, prestacions i bases de cotització, així com, l’afectació de les noves reformes per 2019.

Dins les activitats d’orientació professional proposades en els Dimarts Feiners, a l’Ajuntament de Bellaguarda s’ha impartit el Taller de robòtica amb dinàmica de rols, una  proposta formativa que utilitza la Robòtica com a recurs per treballar habilitats professionals i de dinamització de grups de treball, impartit per Gislena Llobera de l’empresa, Jocs d’enginy SL.