La marca personal i corporativa, un Taller per elaborar el pla d’empresa, com afrontar a l’empresa l’època COVID o un Taller d’entrevista de feines han estat les temàtiques que s’han impartit

GLOBALLEIDA a través del catàleg Emforma ofereix  un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Aquesta setmana la proposta formativa al CEI Tàrrega amb els Dijous Emprenedors online, ha estat La Marca personal i corporativa, a càrrec de l’ especialista en màrketing i marca personal, Xavier Roca.

Al CEEILLEIDA, es segueix impartint  de forma individual un  Taller per elaborar el pla d’empresa, sessions pràctiques per ajudar a la persona emprenedora a analitzar els conceptes claus per a crear el seu negoci,  a càrrec del tècnic, Salvador Pifarré.

Com afrontar a l’empresa l’època COVID, ha estat el curs de formació online a càrrec de  Josep M. Valero, una formació adreçada a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació o consolidades, autònoms i professionals. Arrel de l’actual pandèmia les empreses han d’adaptar-se al nou escenari realitzar canvis tant en la forma de comunicar-se i relacionar-se internament com externament. A través d’aquesta formació s’han donat unes indicacions generals per tal de tenir les eines i el coneixement per poder engegar un petit pla d’acció per tal de ser més competitius.

Pel que fa a la formació proposada en el programa E2, Escola d’emprenedors adreçat als alumnes i professors dels Centres Educatius,  aquesta setmana a l’Escola del treball s’ha impartit una sessió sobre La marca personal, a càrrec de Xavier Roca.

També, dins les propostes del Dimarts Feiners, a l’Ajuntament de Solsona, s’ha impartit el Taller d’entrevista de feines, a càrrec de Montse Garrido, Agent d’ocupació i desenvolupament local en Ajuntament de Tàrrega. Una formació adreçada a persones que estan en procés de cerca de feina activa, en el què els participants han pogut conèixer les diferents formes a les que una persona es pot presentar a una empresa, com afrontar l’entrevista de feina, com contestar “killer questions”, saber explicar qui som, saber explicar els propis punts forts i dèbils.