Acabem l’any amb un balanç de 5.500 persones que han participat  en les 268 activitats formatives impartides al conjunts del territori a través del catàleg EmForma de GLOBALLEIDA

Propostes formatives per fomentar l’esperit emprenedor, la millora personal i professional i, dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques  per desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit

Aquesta setmana hem acabat l’any amb les últimes sessions formatives proposades en el catàleg Emforma.  La formació que inclou els Dimarts  Feiners adreçada a persones que estan en procés de recerca activa de feina s’han  impartit a Solsona, amb una sessió sobre Les Eines i recursos per a la recerca de feina, amb la què la formadora Núria Batlle ha explicat als participants que les xarxes socials són a dia d’avui un instrument més per accedir a ofertes de treball per part dels candidats i què  s’han consolidat  com un suport fonamental per a la recerca de professionals per part de les empreses. També a Torrefarrera s’ha impartit la sessió formativa Què diu el meu contracte laboral? a càrrec de l’empresa Fabra Formació,  especialitzada en la formació en diferents àmbits, tipologies i disciplines, amb la que els participants han aprés a interpretar un contracte laboral.

Tanmateix al CEI Balaguer la tècnica de GLOBALLEIDA Maria Ruiz ha impartit el Taller: Factors clau a tenir en compte per iniciar un projecte empresarial, adreçat a un grup de 30 persones usuàries de l’Associació Reintegra que fan un programa d’orientació laboral.

Pel que fa a la formació proposada en el Programa E2, Escola d’Emprenedors adreçat a alumnes i professors dels Centres Educatius del territori a l’INS La Segarra un grup de 36 alumnes de CFGM i CFGS han fet la segona part del Taller del Pla d’Empresa impartit per l’economista, Marta Grañó. I a l‘INS Maria Rúbies de Lleida, la formadora, Mireia Seró ha impartit el Taller connecta amb els teus talents per gaudir i créixer. Una formació dividida en dos sessions formatives de dos hores cada una en la que han participat 56 alumnes.