El Consorci GLOBALLEIDA i l’entitat Pallars Actiu treballaran conjuntament per implementar accions de creació d’empreses, formació i desenvolupament de l’activitat econòmica en aquestes comarques.

El president del Consorci GLOBALLEIDA, Antoni Brufau  i el president de Pallars Actiu S.A i de PIMEC, Josep González van signar ahir, un acord de col·laboració  a Tremp amb l’objectiu d’establir un protocol de col·laboració en qüestions d’interès comuns dirigides a fomentar l’emprenedoria i l’ocupació  per contribuir  al desenvolupament econòmic de les comarques del Pallars Jussà i Sobirà.

Mitjançant aquest acord, ambdues parts treballaran conjuntament per impulsar accions per implementar,  la creació d’empreses, la formació el suport a la innovació, la competitivitat  i creixement empresarial d’aquestes comarques.

La signatura va tenir lloc a l’Hotel “Segle XX”  de Tremp,  en el marc del sopar col·loqui empresarial, que Pallars Actiu S.A celebra anualment i que en aquesta ocasió,  ha estat Antoni Brufau, el convidat i encarregat d’impartir la conferència:  “EL FUTUR DE LES ENERGIES, L’IMPACTE EN ELS DIFERENTS SECTORS DEL PALLARS JUSSÀ I SOBIRÀ”, a la que van assistit més de 70 empresaris de la zona.

Sobre les entitats

Pallars Actiu S.A  és una entitat Pública / Privada que té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics dels Pallars Jussà i Sobirà, potenciant les empreses establertes i l’emprenedoria amb el foment d’inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de la Comarca.

GLOBALLEIDA  és un projecte inter-institucional fruit de la voluntat d’integrar en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà així com els recursos que actualment s’hi destinen des de les diferents institucions. Contribuint així, al desenvolupament econòmic, empresarial i territorial a través del foment de l’emprenedoria i l’ocupació, el suport a la innovació i la competitivitat, i l’impuls de la projecció exterior del territori.