EcoLIDER, un nou cas d’èxit que GLOBALLEIDA suma amb el programa Reempresa que ha garantit la continuïtat d’aquest servei als veïns del barri

GLOBALLEIDA suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida. Es tracta del cas concret d’EcoLIDER, un negoci que ofereix els serveis de papereria i copisteria tant dels veïns com de les empreses del barri de Balafia.

El Robert, un emprenedor  que amb aquest programa ha posat en marxa el seu negoci agafant un relleu que li ha permès no partir de zero. I ha destacat què, el programa Reempresa “M’ha anat molt bé per conèixer els ajuts existents i el procediment a seguir en el traspàs. La cedent m’ho ha posat molt fàcil i m’ha ajudat en el procés” .

A més dels clients del barri, treballa principalment amb el col·lectiu de persones sordes, a les que els hi ofereix un servei que els hi facilita la informació dels productes que necessiten a través del llenguatge de signes. També té previst organitzar tallers de grups reduïts per ensenyar i promoure aquest llenguatge.

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. GLOBALLEIDA és punt oficial del programa Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, que suma 17 casos d’èxit en els primers sis mesos de 2019.

Premsa: