La innovadora i jove empresa instal·lada al Ceeilleida està especialitzada en projectes Innovadors, relacionats amb programes d’Investigació, desenvolupament i Innovació Tecnològica i impressió 3D que ofereixen solucions a empreses 4.0. 

L’empresa INTECH3D que forma part de la Xarxa Cei que dinamitza GLOALleida compartirà programa amb marques de primera línia com HP, ESADE o Bullifoundation.  

El programa Tinc una idea, de la 2 de TVE a Catalunya, és l’espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. El programa retrata de forma innovadora aquelles persones, projectes i iniciatives que aporten talent, viabilitat i valor social.

En aquest cas ha estat escollida INTECH3D una jove empresa especialitzada en la creació i impuls de tot tipus de projectes Innovadors, relacionats amb programes d’Investigació, desenvolupament i Innovació Tecnològica i impressió 3D que ofereixen solucions a empreses 4.0.

Actualment a més de treballar en la fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D, també ofereixen el servei de consultoria tecnològica, amb assessorament en qualsevol tipus d’empreses en l’elecció de maquinària adaptable a les necessitats reals, solucions tècniques de dubtes relatius a maquinària i reparacions al sector de la impressió 3D, i disseny de components incorporables en fabricació fabricació a mesura de maquinària que efectuï els procediments establerts.

Recentment han incorporat en la seva carta de serveis la possibilitat d’imprimir en 3D per a professionals d’especialitats medicoquirúrgiques, gràcies a la seva col·laboració amb la signatura DQbito Biomedical Engineering, especialistes en els diferents tipus de biomaterials i les seves aplicacions, tenint en compte que la impressió 3D és molt útil en el camp de la medicina.

GLOBALLEIDA com a dinamitzador de la Xarxa Cei  dóna suport a la creació de noves empreses i models de negocis innovadors, i treballa pel foment de la cultura de la innovació a les empreses ja existents per tal d’afavorir la seva competitivitat i la diversificació de l’economia a les terres de Lleida.