GLOBALLEIDA a través del catàleg Emforma ofereix  un ventall d’accions formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial

Al CEI Les Borges Blanques, aquesta setmana s’ha impartit la segona part del  Taller de xarxes socials, de la mà de, Juanita AcevedoC, consultora i coach experta en marca personal amb valors. Una sessió formativa adreçada a persones emprenedores que volen millorar diferents àmbits de la gestió de l’empresa.

Pel que fa a les accions d’orientació professional que inclou el Dimarts Feiners, al Conselh Generau d’Aran, s’ha impartit la sessió formativa: Posa el focus en el teu objectiu professional amb storyboards, adreçada a persones que estan en cerca activa de feina. Una formació impartida per Teresa Parache, Cap del Negociat d’Orientació Laboral. Informació i Orientació Universitària a la UdL que mitjançant la tècnica de l’storyboard ha ensenyat als participants a com visualitzar el recorregut que t’ha portat fins el moment actual i a com projectar el lloc on vols arribar. Gràcies al pensament visual es pot estructurar un discurs sòlid que t’ajudi a definir l’objectiu professional i defensar-lo mitjançant una explicació convincent.