A Tremp, Pont de Suert, Cervera, Lleida, Tàrrega, Sort i Bell-lloc

23-11-2018 Aquesta setmana  les càpsules formatives que inclou el catàleg EmForma adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen millorar diferents àmbits de la gestió de l’empresa han començat a l’Institut Municipal d’Ocupació IMO amb la última sessió del curs “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment?”, Adreçat  a empresaris i empresàries del sector comerç així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrer. Un curs en el que els participants han pogut aprendre d’una manera pràctica com estar present a les xarxes socials i utilitzar-les de forma eficaç com eina de difusió. Una total de 10h que ha impartit la formadora Ester Barqué als 22 inscrits dividides en quatre sessions.

Al Viver FP Empren el consultor internacional i Project manager. Desenvolupament Local Emprenedor. Director de Growbox Innovation Philippe Lamber s’ha impartit la càpsula formativa Diagnòstic per avaluar la viabilitat d’un negoci, amb la que, els alumnes han pogut aprendre a realitzar una planificació financera a través d’una anàlisi de viabilitat de la idea de negoci i determinar si els resultats obtinguts porten a un negoci viable. I al Ceeilleida, Albert Polo. Expert en Transformació digital i Consultor en estratègies digitals ha impartit la càpsula Instagram per a empreses Conèixer les funcions més útils d’Instagram per a les empreses. Què és i perquè serveix?. Com utilitzar-lo?. Màrqueting a Instagram. Tipus de publicacions. Anunciar-se a Instagram. Consells i bones pràctiques. Eines de monitoratge. Exemples de campanyes destacables.

També s’ha impartit a Tremp, la càpsula formativa Estrategias para triunfar en instagram a càrrec de Dovi Vausk. A Pont de Suert, al Cei de l’Alta Ribagorça  “Obligacions comptables i fiscals de l’autònom” a càrrec de David Vara. I al Cei Cervera “Mindfullnes per la millora personal i professional” a càrrec d’Angels Revenga, Experta en Coaching per la Universitat de Lleida. Deu anys d’experiència en formació.

Pel que fa a les accions  formatives d’orientació professional incloses en els Dimarts Feiners adreçades a persones que estan en procés de cerca activa de feina, a Tàrrega s’ha impartit una sessió formativa sobre “Com interpretar i conèixer que diu la meva nòmina” a càrrec de Núria Batlle. I a Sort “Com fer un CV atractiu: CV per competències i CV artístic” a càrrec de Ramon Gallart

Tanmateix a Bell-lloc d’Urgell s’ha organitzat la segona sessió del Taller Pla Empresa (una formació dividida en tres sessions de tres hores cada una), sessions formatives practiques  per elaborar el pla d’empresa

Dins les accions formatives adreçades a alumnes i professors que inclou el Programa E2 , a l’Escola del Treball s’ha impartit el Taller: D’on sorgeixen les idees de negoci a càrrec d’Ana Campos.