Per fomentar l’emprenedoria i la millora personal i professional en el conjunt del territori

Aquesta setmana s’ha impartit el Taller: “Com trobar clients que em comprin”, al Centre d’Iniciatives Empresarials (edifici 23A del Parc Científic), dividit en dos sessions formatives de 4h cada una, adreçat a persones amb projectes emprenedors, empreses de recent creació o consolidades, autònoms i professionals. Un formació dedicada a endinsar als emprenedors en el món dels clients, per saber que hi ha al seu cap  Com pensen? Què volen?  I aprendre les claus per arribar a nous clients i conèixer quin és el client ideal, com fer bons contactes, com generar bons continguts i amb estratègia a la pàgina web i xarxes socials, entre d’altres aspectes.

Al CEI Pallars Jussà s’ha impartit la càpsula formativa “Com potenciar la teva marca personal/Corporativa a les xarxes socials mitjançant Contingut de valor”, una formació  per a la millora en diferents àmbits de la gestió de l’empresa a càrrec de Montse Díaz Peraire, professora especialitzada en  Copywriter i Redactora Creativa

Pel que fa la formació que inclou el Programa E2, Escola d’emprenedors adreçada a alumnes i professors dels Centres Educatius a l’INS  l’ins Maria Rubies Lleida, s’ha impartit el Taller “Connecta amb els teus talents per gaudir i créixer”, a un grup de 56 alumnes.

En quant a les activitats proposades en els Dimarts Feiners, adreçades a persones que estan en cerca activa de feina, a l’Ajuntament de Torrefarrera s’ha impartit la sessió formativa:  “Sigues el millor candidat/a per a cada oferta laboral” a càrrec de Viviana Gracia, tècnica del IMO a l’ Ajuntament de Torrefarrera.