Amb l’objectiu de contribuir a la creació d’empreses i fomentar l’ocupació i l’autoocupació

Aquest dilluns, dimarts i dimecres al CEEILLEIDA s’ha impartit el Taller Pla Empresa amb l’objectiu d’ajudar a la persona a analitzar els conceptes claus per crear el seu propi negoci , a càrrec del tècnic Salvador Pifarré.

Els emprenedors i emprenedores que han participat en aquest Taller han tingut l’oportunitat  d’analitzar la viabilitat de la seva idea de negoci. Una formació que els hi ha facilitat les eines per elaborar un pla d’empresa, un document en el qual és plasma de forma ordenada i coherent el projecte empresarial, de tal manera que puguin augmentar les possibilitats d’èxit.

Pel que fa a les activitats proposades en el Programa E2, Escola d’emprenedors adreçades a alumnes i professors, a  INS Torrevicens, s’ha impartit el Taller d’habilitats socials i comunicatives. La comunicació és essencial en tots els àmbits de la nostra vida tan personal com professional. Saber comunicar el què volem dir, saber fer-nos entendre, és una tasca que no sempre veiem realitzada satisfactòriament en la nostra interacció amb els altres. L’objectiu d’aquest taller,  en aquest cas, als alumnes  de 2n curs  de Cures d’auxiliar d’infermeria, ha estat donar-los-hi   els recursos per a millorar les habilitats comunicatives, tant verbals com no verbals, com establir entorns de confiança, eines bàsiques de comunicació i vèncer la timidesa a parlar en públic.