Un servei que ofereix tant l’assessorament en el Pla de Cessió com durant tot el procés de transmissió de l’empresa, la millor manera d’obrir un negoci sense haver de partir de zero

GLOBALLEIDA ofereix tota l’atenció en el procés, tant l’assessorament en el Pla de Cessió com durant tot el procés de transmissió de l’empresa, la millor manera de començar un projecte empresarial sense haver de partir de zero. El servei d’assessorament als usuaris actualment incloem la informació i tramitació la nova subvenció al Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, de fins a 5.000€, per a l’adquisició d’empreses del sector del comerç, serveis, artesania i moda. La quantia de despeses subvencionables suposen fins el 50% d’un màxim de fins a 5.000€, per despeses derivades de la compra, lloguer, traspàs o concessió més despeses d’obertura i/o despeses derivades de la reforma.

GLOBALLEIDA, com a punt d’atenció oficial Reempresa, està desenvolupant el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent i  evitar el tancament de negocis econòmicament viables. Els resultats del programa Reempresa,  que posa en contacte a persones que volen traspassar el seu negoci amb altres que volen obrir-ne un de nou s’han traduït en 19 casos d’èxit en el conjunt del territori i, la suma de 51 cedents i 57 reemprenedors  inscrits a la plataforma Reempresa en el primer semestre.