I hem conegut com algunes de les empreses vinculades amb aquest consorci afronten aquesta situació d’excepcionalitat com és el cas d’ INTECH3D, Dàlit Natura o BECQUEL

Avui a l’espai a UA1 Lleida Ràdio, la coordinadora d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Marisa Benítez  ha explicat com s’organitzen per seguir oferint els seus serveis al teixit empresarial de Lleida, reforçant la informació i el suport a aquest col·lectiu, tant de forma telemàtica a través del número de telèfon habitual, com a través de la pàgina web de GLOBALLEIDA, on es troba tota la informació oficial actualitzada de les mesures extraordinàries de suport empresarial pel Coronavirus, així com també, dels serveis de GLOBALLEIDA durant la situació excepcional d’aquesta pandèmia.

Tanmateix ha destacat que l’estructura de serveis de GLOBALLEIDA està preparada tant per iniciar com per seguir el servei de assessorament empresarial a través d’un aplicatiu online. A més també es dona resposta a qualsevol consulta o petició sobre els ajuts i subvencions actuals, diferents aspectes relacionats amb la creació de l’empresa, els tràmits de constitució i informació sobre modalitats de finançament entre d’altres. I ha recordat el termini d’inscripció per una nova edició dels programes de creixement empresarial (PAE) adreçats a recolzar persones autònomes i petites empreses de qualsevol sector i, a startups i pimes innovadores.

En aquest espai també hem conegut com algunes de les empreses vinculades amb aquest consorci afronten aquesta situació d’excepcionalitat. Ha estat el cas de l’empresa INTECH3D, empresa especialitzada en impressió 3D, que està col·laborant en la situació actual d’emergència posant en marxa 15 impressores que treballen a ple rendiment en la producció de mascaretes, viseres, respiradors i ganxos de portes per combatre el COVID2019.

També Dàlit Natura del CEI Cervera,  empresa dedicada a la producció de productes naturals ecològics produïts de manera artesanal ens ha explicat que ha triplicat la seva producció degut a l’augment de la demanda que s’ha experimentat en aquests tipus de productes davant la situació actual  de confinament i, l’empresa BECQUEL, dedicada a la instal·lació de plaques solars que mantenen l’activitat de l’empresa oferint gratuïtament els estudis de plaques solars per l’autoconsum durant el confinament pel coronavirus, destacant més de 30 peticions en la primera setmana.

 

Programa Radio UA1