Empreses que recentment han iniciat la seva activitat en algun dels centres de la Xarxa Cei que gestiona GLOBLleida. I el cas d’èxit de Torrefarrera, que ha acabat la seva etapa i ha marxat per seguir creixent.

Avui hem parlat dels projectes d’algunes de les noves empreses que recentment han iniciat la seva activitat empresarial en algun dels centres del la Xarxa Cei o amb el seu suport.

Els representants de les empreses Lorette Group, dedicada a l’assessorament personal d’imatge i venda de roba online, de Les Borges Blanques. De Dragonfly bike, fabricants de bicicletes a mida fetes a mà, del Viver FP Emprèn de Lleida. De Sitcons Studi, que ofereix eines de marketing 3D per a entorns web interactius, instal·lats al CEEILLEIDA, I de  MCSystems, que han desenvolupat un dispositiu de mesura que utilitza un sensor làser per a mesurar el nivell restant dins de dipòsits i sitges de Tàrrega, ens han explicat les avantatges d’estar a un centre empresarial de la Xarxa i els serveis que se’ls hi ha ofert a través de GLOBALLEIDA, per facilitar la seva creació, posada en marxa i creixement, com és el cas de MCSystems, de Tàrrega que estan fent el programa d’acceleració empresarial StarUp.

Per últim hem conegut el cas d’èxit de l’empresa IRKUM, de Torrefarrera, que ofereix un servei integral d’obres i reformes, amb un tracte personalitzat i en 3D. Ens ha explicat com ha estat la seva experiència en el Cei de Torrefarrera i com segueix creixent a fora.

Aqui podeu escoltar el programa íntegre: