Amb Rosaura Alastruey, experta en networking empresarial, Eudald Salse de Teleponent TV, Edgar Suñol, de l’empresa Ireparo i Josep Lluís, de l’empresa SKILBO

30-10-2018 Avui a UA1Ràdio hem parlat de la propera Jornada empresarial CONNECTA Lleida&Business 2018 organitzada per GLOBALLEIDA i presidida per Antoni Brufau, que es celebrarà el proper dilluns 5 de novembre a la Llotja de Lleida. Amb l’objectiu de donar veu a  les empreses i crear  noves formes de relació per potenciar l’economia del territori.

Una Jornada que planteja, una part dedicada al networking i un altre oberta al públic amb una conferència  d’Àlex Rovira, sota el títol  “El món que ve, tendències i humanització”.

Com a convidats al programa,  avui hem parlat amb Rosaura Alastruey encarregada de dinamitzar la sessió de networking organitzada exclusivament per les empreses que han participat en els programes de creixement empresarial de GLOBALLEIDA que tindrà lloc en la propera Jornada CONNECTA. I als emprenedors, Eudald Salse de Teleponent, TV online participant del programa T’acompanyem 2016 i de la primera Jornada CONNECTA, en el seu cas ha explicat la seva experiència tant del resultat en el programa com de la seva participació en la Jornada. Tanmateix l’ Edgar Suñol, de l’empresa Ireparo, dedicada  a la reparació de mòbils, participant de la 3ra edició T’acompanyem i, Josep Lluís, de l’empresa SKILBO, un Market place de persones que ofereixen habilitats i usuaris demandants d’aquests serveis i participant del programa GLOBALLEIDA StartUp han explicat el resultat que han obtingut amb el programa i que esperen de la jornada CONNECTA 2018.