Les empreses Escape Game, el Restaurant Asador Los Fuegos, La botiga de roba 365Dies o Artístics productions, ens expliquen la seva experiència.

Avui al espai quinzenal de GLOBALLEIDA, en el programa en directe  “Un dia Més” de UA1 Ràdio parlem del servei  d’assessorament del Pla d’Empresa que GLOBALLEIDA  posa a l‘abast de totes aquelles persones emprenedores que han decidit crear la seva pròpia empresa, perquè el projecte en procés de creació, es converteixi en realitat a través d’un assessorament especialitzat i personalitzat.

La  responsable de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Marisa Benitez explica la importància de l’elaboració  del Pla d’Empresa, com una eina imprescindible per a la creació d’un negoci que recull tota la informació relativa al projecte empresarial que es vol endegar. El Pla d’Empresa és el punt de partida per a la creació de l’empresa, que ajuda a tenir en compte els elements rellevants, els recursos necessaris i les accions que cal considerar perquè l’empresa funcioni, fet que  permet disminuir i tenir controlats els riscos a l’hora de desenvolupar un projecte empresarial.

Com a resultat en el servei d’assessorament als emprenedors en l’elaboració del Pla d’Empresa, en els dos primers quadrimestres d’aquest 2016, setze nous negocis han obert les portes a diferents indrets de la província, concretament 11 a la ciutat de Lleida i 6 més a diferents punts del territori com Guissona, La Val d’Aran, Vilanova de Bellpuig o Tàrrega. Aquests nous negocis  han suposat la creació  de més de 35 nous llocs de treball a la  província.

Les empreses Escape Game o joc d’escapament, el Restaurant Asador Los Fuegos, La botiga de roba 365Dies o Artístics productions, són alguns exemples que avui expliquen la seva experiència.

El consorci ha assessorat  aquestes iniciatives empresarials amb l’execució del Pla d’Empresa, la seva posada en marxa i instal·lació en locals convencionals fora dels espais de la Xarxa Cei.