Emprenedors del la Xarxa CEI que dinamitza GLOBALLEIDA han presentat els seus projectes innovadors que donen solucions tant en l’àmbit laboral millorant el teletreball com en el de l’oci amb el primer saló de realitat virtual,  sense riscos i garantint la seguretat de les persones

Avui a l’espai de GLOBALLEIDA a Lleida Ràdio UA1 hem parlat amb emprenedors que segueixen innovant i donant solucions per pal·liar les conseqüències del COVID 19 facilitant activitats tant laborals com d’oci.

Com és el cas de MySoluzion una plataforma que facilita el teletreball i que en tant sols 8 minuts permet que un autònom o una pime aconsegueixi que el seu negoci segueixi funcionant i no s’aturi.

Actualment és la plataforma més avançada de mercat, permet a qualsevol tipus d’empresa, l’accés a les principals eines per gestionar la seva empresa en tots els aspectes, tant comercial, tecnològic, comptable, administratiu, logístic o de seguretat informàtica, d’una forma fàcil i usable, amb un cost de 20 € al mes.

I també el cas d’ Ingamevr el primer saló de realitat virtual a Lleida, que ofereix activitats lúdiques adaptades a diferents edats i gustos, sense riscos i garantint la seguretat de les persones. En definitiva una oferta lúdica que no ens limita perquè ens trasllada a viure un nou món d’experiències en Realitat Virtual amb amics i familiars per aconseguir acabar amb la rutina provocada per la situació del confinament i la falta d’activitats adequades a la situació actual.

Programa Radio UA1