Hem conegut l’experiència de dos emprenedores participants i alguns dels tutors del programa 

Avui hem parlat de les empreses que han participat en el programa d’acceleració empresarial T’ACOMPANYEM, adreçat a recolzar persones autònomes i petites empreses de qualsevol sector, totalment gratuït i amb una durada aproximada de 8 mesos.

Un programa que  utilitza una metodologia àgil i flexible, que combina l’assistència a sessions de formació (en aquesta edició degut a la situació han estat telemàtiques) i l’acompanyament expert per part d’un consultor/a amb la finalitat de fer una diagnosi de l’empresa, reforçar el model de negoci, vendre més, comunicar millor, etc.

Hem conegut l’experiència de la fotògrafa Ares Juclà,  que va començar el programa amb la idea de  potenciar i diversificar en diferents àmbits de treball del seu projecte d’estudi de fotografia que va iniciar a finals de 2018. Ens ha explicat que els resultats assolits amb el programa han estat: la definició d’objectius, la concreció de la proposta de valor, definir el missatge i l’enfoc de la comunicació del projecte i, el planning d’accions a futur.

També hem conegut l’experiència de la Guiomar Miquel, al cap davant de l’Escola de Dansa d’Alcarràs. En el seu cas, la seva participació en el programa  i després de la diagnosi ha estat treballar les xarxes socials i com donar-se a conèixer i arribar al seu públic objectiu.

Per altre banda la responsable de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Marisa Benitez ha explicat el funcionament del programa i els mentors, Marta Grañó i Narcís Romà han explicat la part tècnica d’aquest programa i com després de la diagnosi es treballa cada àrea.

Des de 2014 han participat un total de 174 empreses amb un èxit de supervivència superior al 95%. En aquesta edició han estat seleccionades 10 empreses, de les quals 1 pertany al sector de l’agroindústria i 9 al sector serveis, d’aquestes, 2 estan ubicades a l’Urgell i 8 al Segrià. El 20% de les persones participants són homes enfront d’un 80% que són dones.

UA1 Lleida Ràdio