Organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Lleida i GLOBALLEIDA per vuitè any consecutiu i centrada en l’aprenentatge continu de la Dona

Avui a l’espai de GLOBALLEIDA  a UA1 Lleida Ràdio, hem parlat de la Jornada Dones i Emprenedoria D&E, que es celebrarà en format online, el proper dimarts 9 de març, adaptant-nos a la situació actual.

Ens ho ha explicat,  la responsable de l’àrea d’emprenedoria de GLOBALLEIDA, Marisa Benitez; la Cap d’Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, Silvia Puertas i la presidenta d’AP Lleida, Associació Professional d’Empresàries de Lleida, Laia Rogel. A més hem conegut el cas concret de l’Alexa Trilla,  arquitecta i cuinera. Fundadora de Archicookture, empresa especialitzada en food design, una de les dones protagonistes de la Taula Rodona d’aquesta jornada.

La Paeria i GLOBALLEIDA des de el 2014 organitzen conjuntament la Jornada Dones & Emprenedoria, amb l’objectiu de promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina, i aquest any tot i les dificultats s’ha adaptat per tal de poder celebrar aquesta jornada.

UA1 Lleida Ràdio