Amb els tècnics de la Xarxa  Reempresa a Lleida i reemprenedors que han explicat l’èxit del funcionament d’aquest programa

Avui hem parlat amb tècnics de la Xarxa  Reempresa a Lleida. Ens han explicat com es treballa  el programa Reempresa i com es difon  pel territori a través dels Consells Comarcals. Un programa amb el que es pretén incidir directament en la reactivació de l’economia, en la generació de riquesa i el manteniment de l’ocupació. Així com, la importància de la metodologia que utilitza el programa Reempresa, en la formació dels tècnics per dotar-los  de les eines i mecanismes en el procés de creació i transmissió de l’empresa.

També hem conegut el cas d’èxit del Xavier, que amb aquest programa ha ampliat i expandit el seu negoci sense partir de zero, obrint una botiga d’informàtica a Agramunt.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

GLOBALLEIDA, és punt d’atenció oficial del Centre de Reempresa de Catalunya des del març de 2017, com a resultat de la signatura  d’un acord de col·laboració per difondre el programa Reempresa a tota la província de Lleida. Els resultats a la província de Lleida en els 10 primers mesos d’aquest atípic i inusual 2020, són de 11 casos de Reempreses d’èxit amb prop de 30 llocs de treball salvaguardats. D’aquests, 4 creats abans de la pandèmia i 7 durant la pandèmia.

UA1 Lleida Ràdio