Tècnics, formadors i usuaris ens han explicat l’èxit de les propostes formatives del catàleg EmForma que s’imparteixen a través de la Xarxa Cei, Ajuntaments,  Consells Comarcals i Centres Educatius per a la millora personal i professional

09-07- 2019. Avui, a l’espai d’Un Dia Més d’UA1 Lleida Ràdio hem fat balanç de les activitats formatives que se ofereixen través del catàleg EmForma dissenyat per GLOBALleida en el 1er. semestre de 2019 i hem conegut alguns dels usuaris i formadors.

Amb un total de 4.330 participants en les 203 activitats formatives adreçades a persones que volen crear una empresa, emprenedors, empresaris o persones que volen estar actualitzats en les darreres novetats en gestió empresarial per fomentar l’ocupació i l’autoocupació.

Hem conegut l’experiència de Santiago Moreno i Arnau Bresolí, dos dels usuaris d’aquest servei que han participat en varies formacions de diferents àmbits. En concret l’Arnau  està acabant el Pla d’Empresa  i té previst instal·lar-se en un mòdul del CEEILleida. També hem conegut a David Jorba, especialitzat en treballar a la persona i les seves habilitats com a part fonamental del projecte emprenedor.

Per la seva banda els tècnics de GLOBALLEIDA Oliver Rosell i María Ruiz han explicat l’organització i metodologia del catàleg EmForma que ofereix una amplia selecció d’activitats formatives a través de la Xarxa Cei, Ajuntaments,  Consells Comarcals i Centres Educatius per a la millora personal i professional.