Empresaris del CEI Solsona, CEI Pallars Jussà, CEI Tàrrega i CEI Torrefarrera que han trobat un nínxol de mercat en aquest sector ens han explicat els seus models de negoci

16-04-2019 Avui hem parlat de les oportunitats de negoci en el sector serveis, un dels principals sectors de l’economia catalana, amb empreses de la Xarxa de CEI’s que dinamitza GLOBALLEIDA i que han trobat un nínxol de mercat en aquest sector.

Els CEI’s són un pol d’excel·lència empresarial i un punt de trobada on es promou la innovació com a factor clau de competitivitat i la creació de llocs de treball de qualitat. Facilita l’inici de les noves activitats empresarials en un entorn que afavoreixi el seu desenvolupament i consolidació posant a la seva disposició infraestructures i serveis d’acompanyament a la creació d’empreses.

Hem conegut a l’Albert Cereza de l’empresa Salvagines, empresa del CEI Pallars Jussà, que ofereix excursions per a l’observació de la Fauna Salvatge dels Pallars, a l’Arnau Torrebadella de Globus Pirineus, del CEI Solsonès, que ofereixen vols a la zona de Montserrat,  Solsona i dels Pirineus.

També ens ha explicat el seu model de negoci vinculat al sector serveis el Julià Marmol de l’empresa SaBio salut i Biomecànica que fa estudis Biomecanics de la Bicicleta  que forma part de la red Nacional de centres Autoritzats I+D CYCLING instal·lat a al CEI Tàrrega. I l’Albert Melé de 8KTO del CEI Torrefarrera, que ofereix serveis aeris, una productora audiovisual, especialitzada amb la producció de vídeos corporatius, tècnics, d’esports i en reportatges de fotografies aèries que permeten  generar un model, en tres dimensions, GEO localitzat i amb un marge d’error de menys d’un centímetre,  ja sigui d’un monument, qualsevol objecte, jaciment, terreny etc.

Des de el 2011 el consorci GLOBALleida, dinamitza  la Xarxa Cei, formada actualment per 18 centres empresarials distribuïts per les comarques de Lleida amb l’objectiu de dinamitzar-les econòmicament i crear-hi ocupació.

Programa UA1: