Hem conegut l’experiència de Pol Guixer d’Origen Estudio,  Pilar Martinez de Servi Pa i Jordi Ayuso  de Cervesa BOIRA, participants en edicions anteriors d’aquests programes d’acceleració empresarial liderats per GLOBALLEIDA.

30.04.2019 Avui a UA1 Ràdio hem parlat de la nova edició del PAE  programes d’acceleració empresarial que inclou el T’ACOMPANYEM  i el LLEIDA STARTUP que GLOBALLEIDA posa en marxa. Dos programes totalment gratuïts amb una durada de 8 mesos. També hem conegut l’experiència de Pol Guixer de l’empresa Origen Estudio, dedicada a la Consultoria i desenvolupament software, Pilar Martinez de Servi Pa, empresa dedicada al servei de pa a domicili i, Jordi Ayuso  de Cervesa BOIRA  empresa productora i distribuïdora de la cervesa artesana BOIRA.

T’ACOMPANYEM programa adreçat a recolzar persones autònomes i petites empreses de qualsevol sector i LLEIDA STARTUP adreçat a startups i pimes innovadores. Ambdós programes utilitzen una metodologia àgil i flexible que combina l’assistència a sessions de formació i l’acompanyament expert per part d’un consultor/a amb la finalitat de fer una diagnosi de l’empresa, reforçar el model de negoci, vendre més, comunicar millor, etc.