Des de 2014 GLOBALLEIDA ofereix diferents programes d’acceleració empresarial  als emprenedors de Lleida

Avui hem conegut a 4 dels 22 empresaris del conjunt del territori  que participaran en aquesta nova edició

Avui al programa Empresaris de la cadena SER, organitzat conjuntament entre el CEEILLEIDA i GLOBALLEIDA, hem parlat d’empreses que volen créixer i com ho poden fer a través dels programes de acceleració empresarial que GLOBALLEIDA posa en marxa el proper dia 17 de juny.

Una nova edició del PAE, programes d’acceleració empresarial que inclou, el T’Acompanyem  i el LLEIDA STARTUP, adreçats a autònomes i petites empreses i,  startups i pimes innovadores. Dos programes totalment gratuïts amb una durada aproximada de 8 mesos. Amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per tal de dur a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit de la empresa, els seus reptes o establir un pla d’acció personalitzat.

Hem conegut a Xavier Mitjana. Director de projectes de Becommo, instal·lada al CEI Tàrrega, una Agencia de comunicació i màrqueting digital online especialitzada en la creació de continguts transmetia i a Jordi Garcia Caberol. Director de Becquel d’Alcarràs que vol innovar en un camp on l’automatització i la modernització dels processos encara no ha arribat, que és el de les instal·lacions, dos de les empreses que participaran en l’edició LLEIDA STARTUP 2019.

I també hem conegut a dos de les empreses que participaran en el programa T’ACOMPANYEM adreçat a autònoms. Francesc Fortit. Fundador de Fortyt Software que desenvolupa un programa de facturació per a autònoms i petit comerç i, a Sergi Almacellas. Director tècnic de Kopen Software, una empresa dedicada a la creació de software per fer més fàcil el dia a dia de les empreses, que recentment ha estat finalista en el programa ANCES Open Innovation, d’àmbit estatal, pel seu projecte d’innovació tecnològica.