Un programa en col·laboració amb  INNO4AGRO-CADENA SER en el que s’ha tractat la Innovació per reforçar la Competitivitat del sector porcí de Lleida. Diagnosi i recomanacions en relació al sector porcí de Lleida

El programa ha comptat amb la participació en la Taula Rodona sobre competitivitat del sector porcí de Lleida de Joan Sanmartín, CeO d’OPP Group, Teòfil Camí, empresari ramader de MasiaTer, Josep Maria Barrufet, responsable de  projectes estratègics de GLOBALLEIDA, Robert Soliva, Tecnologia d’aliments ETSEA_UdL  i Gerardo Blanco, de producció animal de projecte PorcíEficient, que han exposat  els reptes i les oportunitats del sector porcí a partir de la Diagnosi presentada, tant des del punt de vista del consumidor i dels mercats com des del punt de vista  de la industria.

També s’ha parlat de com es pot innovar en les línies de treball i com el coneixement, en aquest cas la UdL pot ajudar en aquestes línies d’innovació donades aquestes oportunitats de mercat com són: l’Eficiència i tecnificació de la granja, nous nínxols de mercat i la cadena de valor carn 2.0. A més en Daniel Babot i en Gerardo Blanco han explicat el que pot aportar en concret el projecte Inno4agro.

RÀDIO SER – EMPRESARIS