Hem explicat que el nou programa de formació online a través del nostre canal youtube ja compta amb més de 800 visualitzacions

Avui, a l’espai de GLOBALLEIDA a UA1 Ràdio Lleida, hem explicat com seguim donant suport al teixit empresarial de Lleida, reforçant dia a dia la informació i donant resposta a qualsevol consulta o petició que necessitin resoldre.

Hem explicat l’èxit que ha tingut la primera setmana de formació online, una setmana amb 3 sessions formatives que han seguit més de 800 persones. Alguns dels formadors participants en el programa formatiu online de GLOBALLEIDA han explicat la necessitat de mantenir-se en actiu sobre tot en temps com el que estem vivint actualment. Un temps que ha de servir per actualitzar els teus coneixements i garantir les expectatives per la tornada a la normalitat i poder fer front als canvis.

Diàriament GLOBALLEIDA, actualitza la informació oficial de les mesures extraordinàries de suport empresarial pel Coronavirus, en un apartat estructurat i molt ben definit per tal que sigui pràctic i entenedor.

 

Programa UA1 Lleida Radio.