Totes les participants passaran a la fase següent del programa per desenvolupar el pla de negoci

La segona part de la formació que ofereix aquest programa d’apoderament personal i professional a les dones impartit els dies 17 i 24 de maig  al Casal de la Dona de l’Ajuntament de Lleida, ha finalitzat amb el lliurament dels reconeixements a les 16 participants del programa de la mà, del representant  de  Coca Cola a Lleida Jordi Viladrich i la Cap d’Unitat Tècnica de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Silvia Puertas acompanyats de les tècniques de GLOBALLEIDA i de la formadora per  part de  Forum Dona Activa.

GIRA Mujeres és una iniciativa de Coca-Cola i Coca-Cola Foundation en col·laboració amb l’Associació Fòrum Dona Activa, de Barcelona liderat conjuntament per GLOBALLEIDA i l’Ajuntament de Lleida.

Aquest programa ofereix una ruta cap a l’emprenedoria i l’ocupabilitat. Amb l’objectiu d’oferir l’apoderament personal i professional necessari a qualsevol dona de 18 a 60 anys, amb ganes d’emprendre o reinventar un negoci. Un cop acabada la formació que exigeix el programa, els 3 millors projectes rebran 6 mesos extra de mentoria i un ajut de 3.000 €.

Premsa: