El conveni de col·laboració entre les entitats estableix que els emprenedors després de ser assessorats per GLOBALLEIDA i disposar d’un informe favorable del seus tècnics podran accedir a productes financers amb condicions avantatjoses.

El conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, i el director de zona Lleida de Banc Sabadell,  Albert Barata, han signat avui un conveni que estableix la col·laboració entre el consorci lleidatà i Banc Sabadell per impulsar projectes i activitats empresarials en unes condicions preferents, amb l’objecte de facilitar als emprenedors lleidatans l’accés al finançament

En seran, per tant, beneficiaris els emprenedors que, després de ser assessorats per GLOBALLEIDA i disposar de l’informe favorable dels seus tècnics, acudeixin a BANC SABADELL per contractar algun dels productes financers previstos en aquest conveni.

Banc Sabadell ofereix, en exclusiva per als beneficiaris de l’acord, el Préstec Inici per a Emprenedors, que permet finançar fins al 100% de la inversió inicial necessària per exercir la nova activitat professional. El conveni també preveu la internacionalització de les empreses mitjançant el programa Exportar per créixer de l’entitat financera, que ofereix suport i assessorament en els diferents àmbits de l’activitat exportadora (serveis financers, logística i duanes, formació, assessorament jurídic …).

Un altre aspecte que inclou l’acord són els serveis d’assessorament en comerç electrònic, centrats especialment en els aspectes tècnics, operatius i normatius de les targetes i en la seguretat en els pagaments a través d’Internet i altres xarxes informàtiques. L’objectiu principal del conveni és contribuir al desenvolupament del teixit productiu, la creació i consolidació d’ocupació, i la contribució al progrés econòmic, amb especial atenció als emprenedors.

L’activitat de Banc Sabadell a Lleida ha augmentat considerablement durant aquest any. Al setembre, el volum de negoci ha superat els 2.400 milions d’euros, entre inversió i recursos de clients, el que representa un creixement del 42% respecte a un any enrere. Quant a clients, la xarxa del banc a les terres del Segre ha captat més de 5.500 nous clients entre gener i setembre d’aquest any.