La participació de les empreses en aquest certamen virtual  ha evitat el contagi del Coronavirus i ha donat la possibilitat de no perdre oportunitats de negoci

Aquesta setmana Becquel ha assistit a la fira virtual d’Effie Solar, una iniciativa per combatre la crisis que està produint al país el coronavirus. Una de les 65  empreses que ha participat en aquest certamen organitzat per EIFFE Virtual d’Alacant i què ha comptat amb més de 2500 visitants, en aquest cas virtuals.

L’empresa Becquel treballa per aportar solucions reals al consum energètic amb les instal·lacions de plaques solars per l’autoconsum. Per aquest motiu està potenciant la utilització d’Internet per evitar contagis pel COVID 19 o més conegut com a Coronavirus.

Becquel, ubicada a Alcarràs ha participat a la fira virtual d’energia solar organitzada  per Effie Virtual que s’ha celebrat a nivell nacional del 11 al 13 de març per internet. Un espai únic que concentrar les empreses i mitjans de comunicació del sector de l’energia renovable per promoure aquest sector i reclamar una acció ràpida al món de l’energia renovable i la sostenibilitat.

Aquesta startup del sector energètic participant en l’edició 2019 del programa d’acceleració empresarial LLEIDA STARTUP de GLOBALLEIDA, en aquesta fira ha pogut atendre als seus clients des de el seu estand virtual des de el què ha pogut fet molts bons contactes i ha tancat operacions com ha estat el cas de la col·laboració amb Inkub per portar les plaques solars a les cases prefabricades.

El certamen ha aprofitat l’aparició del coronavirus per oferir una possibilitat virtual de celebrar certàmens i congressos sense haver de desplaçar-se i estalviar en altres àmbits com els desplaçaments o els hotels.