Seguin la seva política de creixement, l’empresa obra la primera botiga a Lleida que ha de servir com a model de la franquícia que posen en marxa aquest 2016.

Empresa d’ E-commerce aplicat al sector tèxtil-sastreria per home que produeix roba a mesura.

L’empresa lleidatana, Blackpier, nascuda l’any 2012  al Centre Europeu d’Empreses i Innovació CEEILleida, inaugura demà dissabte, la primera botiga que ha de servir com a model de franquícia  per expandir-se per tota Europa. Aquest primer establiment està ubicat al carrer Alcalde Costa, 12 de Lleida.

Com a resultat del seu creixement sostingut des de els us inicis, amb un increment en la seva facturació de més del 30% anual, treballen en la posada en marxa de la franquícia Blackpier, per implantar el seu model de negoci, consolidar el seu sistema innovador de venda on line i potenciar la marca en els diferents mercats en els que operen.

Sobre Blackpier

Amb la validació del CEEI Lleida, va néixer Blackpier, al maig del 2012, una empresa lleidatana amb un projecte de comerç electrònic aplicat al sector tèxtil, confeccionen vestits a mesura per home, amb teles italianes, ingleses i amb una confecció a España i Shanghai, han assolit un nivell de diferenciació dins del sector tèxtil que els ha permés assolir un nivell d’èxit important. En els sis primers mesos de vida van començar a generar ingressos i actualment operen, entre d’altres, a Espanya,  Itàlia, França, Anglaterra i han venut a més de 15 països.

El funcionament de Blackpier és molt senzill, a través d’una interfície molt senzilla, el client configura el seu vestit, segons les indicacions i recomanacions dels sastres, per després fer la confecció, la venda i l’enviament del producte en només 15 dies. És poden comprar vestits complerts a preus molt competitius i separats per categories, com moda urbana, vestits business o vestits de cerimònia i festa.

Entre alguns dels seus èxits destaquen el Premi al Jove Emprenedor, en els Premis LO (Lideratge i Oportunitat) de la Diputació de Lleida, que van rebre al desembre de 2012, al gener de 2014, Blackpier, va ser notícia com una de les 15 pimes espanyoles que fa les coses de forma diferent i a l’abril de 2015 els hi van atorgar l’accèssit al primer Smart People with Smart idees.  

 

Lleida, 8 de gener de 2016