Les Claus del Lideratge, els elements dels jocs per a motivar i potenciar la  idea de negoci i la càrrega positiva a l’empresa han estat els temes que s’han treballat aquesta setmana

El CEI Pallars Jussà ha ofert una càpsula formativa sobre les Claus del Lideratge, a càrrec de Rubén Rosell, mentor coach, amb l’objectiu de donar indicacions sobre com superar-se a un mateix per poder ser un líder dins d’un equip de treball.

Gamificació 2: Introdueix els elements dels jocs per a motivar i potenciar la teva idea de negoci, és la sessió que ha ofert el CEI Tàrrega, dins del cicle dels Dijous Emprenedors, que ha anat a càrrec Àngel Fulquet, expert en e-mail màrqueting digital, que pretén adaptar els elements dels jocs en entorns no lúdics, sigui per resoldre problemes concrets o per potenciar motivació, participació, interès o fidelització. Segons Fulquet, amb un cost molt baix s’estan aconseguint uns resultats increïbles en el món empresarial, comercial i emprenedoria.

També dins dels Dijous Emprenedors, el CEI Pallars Sobirà s’ha impartit la sessió La càrrega impositiva a la meva empresa, per Joan R. Viana, que ha tingut com a objectiu determinar quines despeses són deduïbles fiscalment i la incidència dels impostos i orientar sobre l’elecció de la forma jurídica més apropiada; les despeses deduïbles: Concepte, Límits, Criteris d’Hisenda a les Inspeccions i informar sobre la Reforma Fiscal 2016.

http://www.globalleida.org/sites/default/files/3-11-16-cei_pallars_jussa-les_claus_del_lideratge-2.jpg