Les sessions formatives pel foment de l’esperit emprenedor i conèixer les eines bàsiques per a l’elaboració del pla d’empresa atrauen a 78 participants.

Aquesta al CEEILLEIDA i al Cei Les Borges Blanques s’ha iniciat  un nou Taller pla empresa adreçat a totes aquelles persones que tenen una idea de negoci i volen iniciar o que l’han iniciat. Amb aquest taller s’ofereix  una formació específica, per entendre, conèixer i tenir les eines bàsiques per poder elaborar un pla d’empresa.

A l’Institut Municipal  d’Ocupació IMO, s’ha impartit la segona part i última part del curs,  “Com utilitzar eficaçment les xarxes socials al teu establiment? Adreçada a empresaris, empresàries i professionals del sector comerç, així com, d’altres sectors de serveis amb negoci orientat al consumidor amb establiment a peu de carrer.

També al Cei Cervera, s’ha impartit una càpsula sobre Whatsapp com a canal de comunicació amb els teus clients.

Pel que fa al programa E2 pel foment de l’emprenedoria aquesta setmana a l’INS Joan Oró de Lleida, s’ha impartit a un grup de 33 alumnes de 1r de Batxillerat i en anglès la xerrada  Connecta amb els teus talents per gaudir i créixer. Tanmateix a l’INS Torrevicens 24 alumnes han participat en la xerrada  sobre emprenedoria i s’han donat a conèixer  els serveis que ofereix  GLOBALLEIDA.