Demà dimecres 16 d’octubre, dins el “Cicle de Conferències de Coneixement Emprenedor” que organitza periòdicament  GLOBALLEIDA en col·laboració amb La Caixa i l’Editorial Empresa Activa,  per a impulsar i fomentar l’emprenedoria i el creixement empresarial, el convidat, Salvador Tudela, conduirà la  conferència, Emprenedors quotidians: com convertir l’ordinari en extraordinari

Tudela, ens descobrirà com entrenant els “muscles emocionals” tots els dies, les coses són molt més fàcils i eficaces; també ens explicarà  que és possible  fer coses extraordinàries a partir d’un detall ordinari si la determinació i la il·lusió sumen complicitats.

La conferència, Emprenedors quotidians: com convertir l’ordinari en extraordinari, la presentarà el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, i el 3r Tinent Alcalde i Regidor de Promoció Econòmica i Industrial, de comerç, Mercats i Consum. Ajuntament de Lleida, Rafael Peris.

 

El ponent:

Salvador de Tudela és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, Diplomat en Dret laboral per la Universitat  Pompeu Fabra, així  com PDD (Programa de Desenvolupament  Directiu) en IESE. Actualment ocupa la Direcció de Recursos Humans i Comunicació de Cespa (Ferrovial). Especialista en el àrea de Organització y Recursos humans ha estat  també President del Foro de Recursos Humans de la patronal catalana Foment del Treball.

Compagina la seva tasca professional amb la docència com a Professor de l’escola d’administració d’empreses (EAE) de 2012 (www.eae.es). És ponent habitual en fòrums i congressos nacionals i internacionals de RR.HH., en mitjans de comunicació (TV3, Ràdio Euskadi i Catalunya Ràdio Comràdio) així com en grans empreses del país, També entre d’altres és membre del cercle d’economia i assessor regular de petites i mitjanes empreses a Barcelona. Tanmateix es el  coordinador de la línia editorial de la Fundació Hedima (www.hedima.es) en  la publicació del “llibre blanc de talent”. El 2012  rep el Premi Millor Director de RR.HH. en la categoria d’empreses amb més de 3.000 empleats en el Hudson-ABC premis.

 

Lloc: Caixa Forum, Av. Blondel, 3  25002 Lleida

Data: 16 d’octubre de 2013

Hora: de 19 a 21 hores