GLOBALLEIDA, dins l’àrea de formació ha organitzat aquest taller en el que una vintena d’emprenedors han participat en el desenvolupament de  tècniques pel foment de la creativitat.

Avui, ha tingut lloc la darrera sessió del Taller de creativitat per a persones emprenedores, i el lliurament dels certificats d’assistència que acrediten l’aprofitament del curs.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de la Paeria, Rafael Peris i el conseller delgat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró, han estat els encarregats de cloure la última sessió d’aquest taller i lliurar els certificats als vint-i-tres alumnes que han assistit

El curs a càrrec de Maria del Olmo i Oscar Becerril, experts en coaching i socis-fundadors de Tàctica360º s’ha impartit en tres sessions, els dies 19, 24 i 26 de febrer, amb una durada total de 9 hores, al Centre d’Iniciatives Empresarials al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (Parc de Gardeny, edifici 23A, Lleida).

Aquest taller adreçat a persones emprenedores, empreses de recent creació, autònoms i professionals, s’han treballat tècniques pel foment de la creativitat i per ajudar a trobar resposta als seus objectius.

Des de GLOBALLEIDA, oferim  accions formatives com a suport a les persones emprenedores. Aquest curs compte amb el suport del programa Catalunya Emprèn del departament d’Empresa i Ocupació.