Col·laboració entre la Diputació i GLOBALLEIDA per a la creació de l’Observatori de Dades Socioeconòmiques de les Terres de Lleida.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president executiu del Consorci GLOBALLEIDA, Ramon Roca, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per a la creació de l’Observatori de Dades Socioeconòmiques de les Terres de Lleida “APUNT”.

La creació d’aquest observatori es farà mitjançant la gestió del software del programa Hermes, cedit per la Diputació de Barcelona a la Diputació de Lleida i que la corporació lleidatana ha adaptat per tal de poder desenvolupar aquesta nova eina a les comarques lleidatanes.

L’Observatori de Dades Socioeconòmiques de les Terres de Lleida dotarà el territori d’un instrument que recollirà i generarà la informació estadística municipal necessària per a la correcta planificació i avaluació de les polítiques de desenvolupament local.

A partir d’ara, aquesta iniciativa de la corporació lleidatana passa a formar part dels projectes gestionats pel consorci de GLOBALLEIDA, que s’encarregarà de l’actualització i anàlisi de totes les dades, l’edició de les diferents publicacions i de la col•laboració amb la resta d’institucions en el disseny i planificació d’estratègies de desenvolupament territorial.

Lleida, 8 d’octubre de 2014